Lars fik akupunktur behandling for ansigtslammelse og smerter i venstre arm

Lars Olsen fik behandling for sine smerter

Lars Olsen

Akupunktur behandling for ansigtslammelse og smerter i venstre arm.

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med behandling for ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Da jeg er bosiddende i Grønland og skulle tilbage på arbejde, var det desværre kun muligt for mig, at blive behandlet 5. gange i alt intensivt (4.dage i træk første uge, og en behandling ugen. Lige fra den første behandling var der fremskridt, jeg kunne næste ikke tro på det selv, nu er min mund og mit smil næste normalt. Derfor har jeg også beslutte, at forsætte med behandlingerne når jeg igen kommer til Århus.

Under forløbet spurte jeg om det også var muligt, at få noget akupunktur behandling for smerter i venstre arm og et problem med højre pegefinger, som jeg har haft svært ved at bøje. Jeg har haft problemer og smerter i venstre arm i 6. måneder, og allerede efter en behandling var smerterne fuldstændig væk. Min pegefinger har jeg haft problemer med at bøje at i 8. måneder, efter at have skåret mig med en kniv. Det samme skete i med min pegefinger, jeg fik en behandling og jeg kunne bøje pegefingeren helt normalt.

Jeg kan kun anbefale John og sundtlegeme.dk

Lars Olsen fik behandling for sine smerter

Lars Olsen