Rygestop med akupunktur i Aarhus hos sundtlegeme.dk

Behandlingen af rygestop med akupunktur er af to omgange på en uge, og en behandling ugen efter. Man kan ikke på forhånd sige hvor mange behandlinger der skal til, da det er individuelt afhængig af hvor godt du tager imod behandlingen. Der kan også være aspekter, som kan påvirke som f.eks. stress. Erfaringer viser dog, at de fleste oplever, at to til tre behandlinger er nok. Start dit rygestop Aarhus C hos sundtlegme.dk

Rygestop med akupunktur

Hvordan foregår behandlingen?

Du skal oplyse hvor stort et forbrug du har og hvor lang tid du har været ryger, når du kontakter sundtlegeme.dk via kontaktsiden. Endvidere om din dagligdag er stresset, eller andet, som er relevant.

Behandlingen varer op til 60 minutter.

Behandlingen er uden bivirkninger, dog i sjældne tilfælde kan du blive lidt utilpas. Normalt vil du efterfølgende føle dig afslappet, måske lidt træt og tørstig. Drik efterfølgende vand, da akupunktur igangsætter en udrensningsproces.

Det anbefales en opfølgende behandling efter 3 – 6 måneder.

Efter behandling

Du må efter behandlingen ikke anvende nikotinholdige præparater, som ophæver virkningen af akupunkturen.

Afgiftningsprocessen tager omkring to til tre uger og i denne periode virker akupunkturen kraftigst og er med til at tage din rygetrang.

Du kan forvente, at der gradvis sker en forbedring af din vejrtrækning, lugte- og smagssans samt måske en forbedret kondi.

Nogle kan desværre være uheldige til en fest, at man lige skal prøve igen. Fald ikke for fristelsen fordi du lige synes det kan være hyggeligt! Husk at du har taget et valg om ikke at ryge. Skulle det ske, at du får et tilbagefald er det vigtigt, at trangen fjernes hurtigst muligt igen, så må du bestille en ny tid til rygestop med akupunktur.

Hvorfor kan vægten stige  efter et rygestop? 

Nikotin er sultdæmpende samtidig med at stofskiftet øges, så det er ikke unormalt, at der kan ske en vægtforøgelse. Derfor skal du være ekstra opmærksom på, at undgå søde sager og fedt samt, at motionere. Måske skal der også laves en kostomlægning.

For at undgå vægtforøgelse indtil dit stofskifte og appetit er reguleret på plads, kan stofskiftets, appetitten og trangen til søde sager reguleres via akupunktur. Behandlingen øger stofskiftet hvilket medfører øget forbrændingen, så du taber dig. Behandlingen kan gentages ind til det ønsket resultat. Typisk vil det være 1 – 3 kg. indenfor 10 – 14 dage.

Obs. se info hvad akupunktur kan gøre imod vægtforøgelse, tryk på linket her vægttab

Rygestop med akupunktur

Fakta om rygestop:
  • Høj succes rate med rygestop 93 %
  • Behandlingstiden er op til 60 min.
  • Akupunktur behandlingen tåles af alle.

Rygestop Aarhus C hos sundtlegeme.dk
Se priser