Tab dig med akupunktur

Akupunktur behandlingen øger stofskiftet hvilket medfører en bedre forbrændingen, så du taber dig. Med i behandlingen sker der også en reducering af trangen til søde sager. Behandlingen kan gentages ind til det ønskede resultat; typisk vil det være 1 – 3 kg. indenfor 10 – 14 dage.

Vil du gerne ned i vægt?

Sådan foregår behandlingen

Når du kontakter sundtlegeme.dk via kontaktsiden om vægttab, er det op til dig hvor mange oplysninger du giver.
Relevante oplysninger kunne f.eks. være:

  • Hvor meget vægt ønsker du, at tabe dig?
  • Hvor meget motion dyrker du om ugen?
  • Har du en igangværende diæt?

Behandlingen varer op til 60 minutter pr. gang indtil det ønskede resultat er nået. Der behandles en gang hver 7. – 14. dag.

Behandlingen er uden bivirkninger, dog i sjældne tilfælde kan du blive lidt utilpas. Normalt vil du efterfølgende føle dig afslappet, måske lidt træt og tørstig. Drik efterfølgende vand, da akupunktur igangsætter en udrensningsproces.

Efter behandlingen

Når den første akupunktur behandlingen er overstået, taler vi om en evt. kostomlægning og lægger en kostplan hvis det ønskes.

Man kan typisk forvente vægttab efter 10 dage.

Ønsker du, at tabe dig?

Udover akupunktur som behandling mod overvægt findes der på sundhedsstyrelsens hjemmeside guides og gode råd om vægttab.

Tjek dit BMI

BMI står for Body Mass Index og er en klassificering af din kropsvægt (din kropsvægt divideret med din højde2).

Udregn dit BMI

Vil du gerne ned i vægt?

Fakta om overvægt

Ifølge Sundhedsstyrelse er 51,0% af den voksne befolkning moderat eller svært overvægtige og 16,8 % af befolkningen er svært overvægtige.

Kilde: Danmarks Statestik