Zoneterapi babyer og børn – sundlegeme.dk Aarhus

Zoneterapi – babyer og børn

Zoneterapi er meget gavnligt for babyer og børn, især mod fordøjelseproblemer, såsom kolik anfald, mavekneb, forstoppelse, og luft i maven m.m. Alle babyer burde få mindst 3 zoneterapi behandlinger i deres første leveår. Dette ville give en fantastisk start, og er en god måde at styrke barnets immunforsvar og sikre barnet en god fordøjelse og optagelse. Babyer og små børn har et hurtigt stofskifte og deres symptomer er ofte akutte, ofte også med feber. Med hjælp fra zoneterapi, kan man undgå unødvendigt medicin. I disse akutte tilfælde er en enkelt behandling ofte nok.

Hvis der er tale om kroniske lidelser og allergier, vil der naturligvis være behov for flere behandlinger, før kroppen kan komme i balance igen.

Eksempler på lidelser, hvor zoneterapi hjælper børn og babyer:

* Mellemørebetændelse & øresmerter

* Kolikanfald

* Alle former for fordøjelseproblemer

* Allergi

* Astma og bronkitis

* Urolige og/eller stressramte børn

* Led og muskelsmerter

* Børn med indlæringsproblemer

Når man giver zoneterapi til babyer og børn, er det en meget blid form, og trykket er også blidt. De fleste babyer og børn nyder det. De tager godt imod, og man respekterer deres grænser. Det foregår i en form for leg, hvor man har tæt øjenkontakt med babyen eller barnet. Forældrene bliver inddraget, og får nogle redskaber med hjem f.eks. nogle punkter, hvor de blidt kan hjælpe deres barn. Måske nogle øvelser eller massagemetoder, som er til stor gavn. Således kan forældre være med i behandlingen, og det er trykt at vide, at man har mulighed for at støtte og hjælpe sine kære børn.

Zoneterapeut Marianne Skovhus

Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller ikke finde hvad du leder efter. Ring 21900559 eller send en mail via kontaktformularen “kontakt