Behandlingsmetoder

Sundtlegeme.dk tilbyder forskellige behandlingsmetoder, nedenstående kan du få mere information ved at klikke på billederne. Du er naturligvis velkommen til at ringe 21 90 05 59, eller sende en mail via kontaktformularen hvis du gerne vil vide mere.

Fælles for alle behandlinger er at den tilpasses til dig og dine behov.

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som baserer sig på princippet om, at kroppen og psyken skal være i balance for at holde sig sund. Hvis der opstår ubalance har akupunkturen til formål, at genoprette den naturlige balancen.

Tilskud til akupunktur – RAB registreret

Klik her for at læse mere

Kredsløbslidelser

Kredsløbs behandling (Elektro-medicinsk behandling) har til formål at stimulere kredsløbet, herved fremskyndes helbredelsesprocessen i biologiske væv. Alt efter hvilken symptomer du har, bliver de elektromagnetiske linser placeret på arme eller ben. Behandlingen er smertefri og foregår fuldt påklædt. Eksempler: Søvnbesvær, stress, kolde fødder og hænder, uro i benene, hævede ben, kramper om natten, forhøjet blodtryk

Klik her for at læse mere

Massage

Massage kan bl.a. forebygge muskelsmerter, fjerne muskelspændinger, forbedre muskelbalancen, frigøre mere energi, forbedre blodcirkulationen og forebygge stress. Massage giver øget velvære og afspænding. Desuden er det et godt supplement til træning og ved overbelastningsskader.

Klik her for at læse mere

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er massageformen som indvirker på nervesystemet, muskler og bindevævet. Det er en specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger. Er god til alle former for stivhed, smerter og spændinger. Dette omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion.

Klik her for at læse mere

Wellnessmassage

Wellnessmassage er en blid massageform som få kroppen til at slappe af, virker beroligende og afstressende. Er smertedæmpede for ømme muskler, endvidere kan massagen bruges til at holde kroppen i orden med forebyggende behandling. Nyd en wellnessmassage som bliver målrettet imod dine behov.

Klik her for at læse mere

Øvelser & Genoptræning

Vejledende øvelser og genoptræning. Alt efter dit behov kan du få vejledning, genoptræning og råd i forhold til dine behov. Det kan være som selvstændig del, eller kan indgå i en kombination af anden behandling som tilbydes. Kombinationsbehandling er 60 min, men efter ønske og behov kan tiden udvides.

Klik her for at læse mere