Zoneterapeut Marianne Skovhus

Uddannelse og kurser

*1995 Fdz zoneterapiskole på logos i Århus. Indeholdt Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og læren om vitaminer/ mineraler og kost lidt biopati og psykologi samt zoneterapi og meridianlære.

*1996. 3 weekend seminarer. I alt 48 timer. AFBALACERING touch for healt.

*Athen marts 1999. 2 dags seminar.

Thai Massage & Indisk hovedbundsmassage.

*2003 Usui Tradition of Natural Healing. Første grad af Reiki. 3 dags seminar.

*2005 Reiki 2 seminar. Lære om Reiki symboler og hvordan de bruges i praksis. 3 dags seminar.

*2007 3 dags seminar på 2 weekender i alt 37 timer

Advanced Reflexozology training (ART) med Tony Porter.

*2010. THE REIKI MASTER DEGREE.

*2017. Undervisning i førstehjælp i ved Røde Kors. 14 timers undervisning.

Hvad har jeg beskæftiget med?

Jeg blev uddannet ved fdz, logos skolen i Århus i 1995, og har arbejdet med zoneterapi og healing igennem mange år i Kalamata, Grækenland. Her havde jeg min egen klinik. Jeg var meget populær og fik stor værdsættelse for mit arbejde som zoneterapeut og som menneske.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg giver en personlig og meget behagelig og blid behandling. Jeg forsøger at give den opmærksomhed, der hvor behovet er størst. Jeg spørger indtil menneskets tilstand, for at forstå hvad, hver enkelte har brug for lige nu. Jeg har stor tålmodighed, og er vant til at arbejde med mennesker i alle aldre, og med mange forskellige slags ubalancer og lidelser.

Det har været en fryd for mig at arbejde med zoneterapi i Grækenland. også i tæt samarbejde med andre alternative behandlere. Bla en homøopat, en fysioterapeut, shiathu massør og kost vejleder.

Jeg har haft læger, psykologer. babyer. landmænd, skolelærer, unge teenager, husmødre, og mange advokater i mine hænder. Så jeg har set og hørt lidt af hvert, og på flere sprog. Så enhver god sjæl, som ønsker at tage et skridt til et bedre helbred , er velkommen i mine healende hænder. Jeg holder meget af mit arbejde som zoneterapeut . Og det er en fantastisk og behagelig metode at hjælpe sine medmennesker på.